

Meeting Code: NW04

ANGLESEY (Coastal)

3 - 4 September 2022



Timetable (Published)

v3

31.08.2022

				Saturday			
Start		End	Duration	Category	Session		Scrut
10:00	-	10:20	00:20	Caterham Graduates Championship - All Classes	Practice		08:00
10:30	-	10:50	00:20	Mini Miglia & Libre	Qualifying		08:30
11:05	-	11:17	00:12	BSRC Super Series - INTERNATIONAL CIRCUIT	Practice		
11:32	-	11:47	00:15	Junior Saloon Car Championship	Qualifying		09:00
11:57	-	12:17	00:20	Caterham Graduates Championship - Sigma 135	Qualifying		09:30
12:27	-	12:47	00:20	CNC Heads Sports/Saloon Championship	Qualifying		10:00
12:57	-	13:17	00:20	Caterham Graduates Championship - Sigmax /Sigma 150	Qualifying		10:30
13:17	-	13:47	00:30	Lunch break			
13:47	-	13:59	00:12	BSRC Super Series - INTERNATIONAL CIRCUIT	Qualifying		
14:14	-	14:34	00:20	Mini Se7en & S Class	Qualifying		12:00
14:44	-	15:04	00:20	Caterham Graduates Championship - Sigma 135	Race No.	1	20 min
15:14	-	15:29	00:15	Junior Saloon Car Championship	Race No.	2	15min+1 lap
15:47	-	16:07	00:20	Mini Miglia & Libre	Race No.	3	20 min
16:17	-	16:37	00:20	CNC Heads Sports/Saloon Championship	Race No.	4	20min +1lap
16:55	-	17:15	00:20	Caterham Graduates Championship - Sigmax /Sigma 150	Race No.	5	20 min
17:30	-	17:50	00:20	Mini Se7en & S Class	Race No.	6	20 min
17:55				Curfew - chequered. Cars off circuit by 18:00			
Sunday							
Start		End	Duration	Category	Session		
09:00	-	09:12	00:12	BSRC Super Series - INTERNATIONAL CIRCUIT	Race No.	7	12 min
09:27	-	09:47	00:20	Caterham Graduates Championship - Sigma 135	Race No.	8	20 min
10:02	-	10:22	00:20	Mini Miglia & Libre	Race No.	9	20 min
10:32	-	10:47	00:15	Junior Saloon Car Championship	Race No.	10	15 min +1 lap
11:05	-	11:25	00:20	Caterham Graduates Championship - Sigmax /Sigma 150	Race No.	11	20 min
11:35	-	11:55	00:20	Mini Se7en & S Class	Race No.	12	20 min
12:05	-	12:25	00:20	CNC Heads Sports/Saloon Championship	Race No.	13	20 min +1 lap
12:25	-	12:55	00:30	Lunch break			
12:55	-	13:07	00:12	BSRC Super Series - INTERNATIONAL CIRCUIT	Race No.	14	12 min
13:22	-	13:42	00:20	Caterham Graduates Championship - Sigma 135	Race No.	15	20 min
13:52	-	14:07	00:15	Junior Saloon Car Championship	Race No.	16	15min+1 lap
14:25	_	14:45	00:20	Caterham Graduates Championship - Sigmax /Sigma 150	Race No.	17	20min
14:55	_	15:15	00:20	CNC Heads Sports/Saloon Championship	Race No.	18	20min +1lap
15:38	-	15:50	00:12	BSRC Super Series - INTERNATIONAL CIRCUIT	Race No.	19	12 min
	-						
16:55				Curfew - chequered. Cars off circuit by 17:00			

Note: All Race start times are Green Flag Lap times.

All timetables are subject to change, therefore please be in the assembly area at least 20 minutes prior to the scheduled starting time of your qualifying session or race









